Jardin d'Hiverre, dé groenste locatie

Datum: 22 maart 2018
Tijd: 09.30 - 17.00 uur

Locatie:
We zijn te gast op dé groenste locatie, Jardin d'Hiverre, Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn


Even buiten het lommerrijke Baarn, aan de rand van rijke natuur, ligt het 25 hectare grote terrein van een bijzondere onderneming: Bomencentrum Nederland. Het bedrijf is in 1985 opgericht en heeft zich tot een veelzijdige, groene en ook klimaatneutrale onderneming ontwikkeld.

Het Groene Paviljoen
De boom centraal als bron van leven, duurzame schoonheid en inspiratie voor mensen. Dat is de kern van de ondernemersactiviteitenl. Zo is ook het idee voor het Groene Paviljoen ontstaan. Een uniek en veelzijdig gebouw, ontworpen volgens de beginselen van Feng Shui, waarbij harmonie en liefde voor de natuur belangrijke uitgangspunten zijn. Het Groene Paviljoen is gelegen in een schitterend park met meanderende waterpartijen.

Bomenkwekerij
In de loop van 25 jaar is de bomenkwekerij van Bomencentrum Nederland uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande leveranciers van bijzondere en grote bomen. Op de kwekerijen van Bomencentrum worden meer dan 100.000 bomen in ruim 750 soorten geproduceerd. De bomen worden onder andere als verfraaiing gebruikt bij stedelijke herinrichtingsprojecten, nieuwbouw van bedrijven en landschap- en parkrenovaties.

Meer informatie over deze locatie vindt u op www.bomencentrumnederland.nl.

Routebeschrijving
Hiervoor gaat u naar www.bomencentrumnederland.nl.
Indien u een navigatiesysteem gebruikt is het raadzaam om als bestemming Wildenburglaan in te voeren. Zodra u op de Wildenburglaan bent aangekomen rijdt u het ronde gebouw aan uw rechterhand voorbij; direct na dit gebouw vindt u rechts de inrit van Bomencentrum.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.